Plavec Media se stalo hrdým partnerem největšího psího festivalu v ČR

Milujeme psy, a proto jsme se rozhodli je podpořit!

20.10.2022

Léto ve znamení festivalů nám situace sice neumožnila, nicméně ne všechny akce byly naštěstí zrušeny. Například DOGFEST, který ocení každý milovník čtyřnohých mazlíčků, se konat bude, a to ve veliké parádě!

Největší psí festival v ČR pro milovníky psů, psy a pejskaře, DOGFEST, proběhne 28.- 29. Srpna 2020. Místo konání akce: Praha - Letňany (Beranových 667, Praha 9) - Pá 15:00 - 20:00 | So 12:00 - 19:00.

A na co se můžete na festivalovém víkendu těšit? Na dny plné zábavy a psí tématiky. Návštěvníci se mohou těšit například na překážkové dráhy, agility, soutěže, psí představení nebo srazy plemen. Nudit se nebudou ani malí návštěvníci. Vydat se mohou na pohádkovou venčící stezku, nebo si zatančit s psími maskoty.

A proč se vůbec o této akci zmiňujeme? Chceme s velkým potěšením oznámit, že jsme se stali významnými partnery DOGFEST 2020! Plavec Media se díky svému dlouholetému ověřenému know-how v oboru marketingu, svým zkušenostem a kreativitě připojilo mezi partnery, kteří obrovský psí festival podpoří.

Je nám ctí, že můžeme být součástí festivalu a zažít tak spolu s návštěvníky nezapomenutelný víkend plný zábavy, her a soutěží. Těšíme se na všechny účastníky a naše klienty a věříme, že si z akce odnesete spoustu skvělých zážitků – packu na to.