Proč si vybrat Plavec Media jako agenturu

Proč Plavec Media patří mezi špičku a stojí za to s námi navázat spolupráci?

20.10.2022

Na českém trhu je hrstka marketingových agentur, které stojí za to oslovit. Všichni ale víme, že tyto agentury se rozdělují mezi dobré a ty nejlepší. Proč Plavec Media patří mezi špičku a stojí za to s námi navázat spolupráci?

1. Výsledky a zkušenosti

Pokud chcete zaručené výsledky, které budou v souladu s byznysovými cíli, které si na počátku spolupráce nastavíme, Plavec Media zná přesné cesty a strategie, jak vašich obchodních cílů dosáhnout. Nezáleží vůbec na tom, zda jsou vaše cíle velmi specifické nebo náročné k dosažení – s naším ověřeným know-how, díky kterému již pomáháme desítkám klientů, se nemusíte obávat, že by jich nebylo dosaženo.

Plavec Media je na trhu již dost dlouho na to, abychom disponovali skutečnými experty v oboru a také zkušenostmi s výkonnostním i brandovým marketingem. Naši zaměstnanci znají svůj obor jako své boty a umí si poradit v rozličných situacích. Prověřené know-how, kterým naše agentura disponuje, jsme získali díky dlouholetému vzdělávání a působení na českém trhu. Nyní máme všechny interní potupy dotažené k dokonalosti, nicméně neustálé vzdělávání v oboru a sledování trendů je pro nás stále prioritní.

Trendy se v marketingovém světě neustále mění, stále přichází něco nového a je nutné se umět rychle a efektivně přizpůsobit. Přesně to v Plavec Media zvládáme na jedničku. Také vás pravidelně informujeme o všech nových trendech a změnách v marketingovém prostředí formou našich blogových článků. Rychlé změny si vyžadují rychlá a kvalitní řešení – přenechejte tuto starost profesionálům u nás.

2. Ušetření nákladů

Hodně se u firem setkáváme s tím, že nemají dostatečně efektivně nastaveny reklamy, že někde utrácí zbytečně moc, anebo že mají ještě v březnu někde v adsetech nastavenou vánoční kampaň.

U každého klienta, kterého onboardujeme děláme detailní diagnostiku všech reklamních účtů, abychom tak docílili maximální efektivity vynaložených prostředků. Budget pro nás neznamená "utratit ho celý". S finančními prostředky našich klientů operujeme efektivně tak, aby z každé proinvestované koruny do mediálního prostoru získali maximum.

Dále se také setkáváme s tím, že klient zbytečně utrácel finance na místech, která nebyla pro marketingovou komunikaci klíčová nebo až zbytečná. V těchto ohledech se snažíme tyto více náklady zefektivnit, osekat nebo úplně vypustit, pokud nám skutečně nepřináší očekávané výsledky. Vystupujeme pro naše klienty jako jejich pravá ruka, jako jejich prodloužená ruka marketingu, a proto se k jejich času, financím a celkové spolupráci chováme s respektem, úctou a péčí řádného hospodáře - jakoby se jednalo o prostředky naše.

3. Úspora času

Při téměř každé úvodní schůzce s potenciálními klienty slyšíme toto: "Nemám na náš marketing vůbec čas.", "Potřebuji moje zaměstnance zatížit jinými úkoly", "I když u nás sedí 5 lidí na marketingu, přesto to nestíhají a potřebují s tím pomoci." - Přesně z těchto důvodů nás klienti také oslovují.

Úspora času je pro každou firmu, malou či velkou, opravdu důležitá. Ne nadarmo se říká, že čas jsou peníze. My vám čas ušetříme, budeme poctivě kooperovat s vašimi stávajícími zaměstnanci a zefektivníme spolupráci tak, aby to vyhovovalo vašim nabitým diářům. Není přece nic špatného na tom říct si o pomoc.

4. Sázka na jistotu

Jak již bylo zmíněno, ověřené know-how je základem úspěchu. Plavec Media vám nabídne na míru přesně to, co pro vás bude ideální. Využijeme pro naši spolupráci přesně ty platformy, které se hodí pro váš byznys. Z našich úspěšných case studies a referencí si již můžete být naprosto jisti, že naše metody a strategie profesionálního týmu vedeného Janem Plavcem, vám doručí přesně to, co od navázání spolupráce očekáváte.

Opravdu dobré vztahy s klienty jsou něco, co v Plavec Media řadíme vysoko do žebříčku našich hodnot. Základem úspěšné spolupráce je bezpodmínečně i kvalita mezilidských vztahů, které je třeba budovat. To od nás v Plavec Media můžete očekávat u kávy, na večeři nebo při formálnějším setkávání.

5. Zajímavější podmínky u mediálních domů

Skutečně velkou výhodou může být pro některé značky to, že na základě dlouhodobé spolupráce s některými mediálními domy a dalšími subjekty, můžeme v Plavec Media zajistit o mnoho výhodnější podmínky, než ty které byste si zvládli domluvit sami.

Dlouhodobá a oboustranně spokojená spolupráce se vyplácí. Domluvte si s námi schůzku a můžeme nezávazně probrat marketing i pro vaši firmu. Věřte, že budete opravdu příjemně překvapeni.